User Tools

Site Tools


year-of-freedom-2017-ua

Differences

This shows you the differences between two versions of the page.

Link to this comparison view

Both sides previous revision Previous revision
Next revision
Previous revision
year-of-freedom-2017-ua [2016/12/26 17:51]
faithkeeper
year-of-freedom-2017-ua [2016/12/29 11:28] (current)
faithkeeper
Line 5: Line 5:
 ===== Молитва за Рік Свободи ===== ===== Молитва за Рік Свободи =====
  
-Щиро сповідую душевну релігію. ​Мій подарунок – всесвіт ​на чистому аркуші паперу. Повір, що всесвіт має ​душу – і почуєш голос Бога, розповідь про творення всього ​сущого. 2016 рік буде роком ​всесвіту. Ми споконвіку віруємо у єдність ​ідеального з матеріальним. Універсальний ​всесвіт – це душа, людина в центрі буття. Я продовжую себе до нескінченності, до ідеалу людяності, ім’я якого – Бог. Цей ​ідеал універсальної людини ​єдиний ​і спільний для кожної ​душі. Тому традиція людяності лежить в основі всіх світоглядів та релігій всього людства всесвіту. Все суще – творіння ​Божевсе добре – воля Божа. Кожна людина єдина ​з Богом, кожна людина є власним ​творцемгосподарем і господом, ​а також вищим суддею собі. Кожна ​моя думка, ​слово, вчинок – молитва. Бог відповідає на кожну ​молитву одкровенням вірних висновків та наслідків. Добрі молитви винагороджуються, душевне ​право поєднує бажане з можливим. Злі молитви караються,​ тож не просіть Бога благословити пусті й гріховні привілеї, завойовані нехтувачами святого душевного праваМарно скаржитися ​на жорстокість Бога – оскільки Бог не жорстокий, але ​цілком ​вільний від зла. Кара не від Бога, а від недосконалості всесвіту. Людина ​відповідає перед ​Богом ​за удосконалення ​всесвіту. У творенні добра та боротьбі зі злом людина створює себе як всесвіт навколо себе, як нагороду собі. Дозволяючи собі гріхи, людина сама карає себе, порушуючи моральний закон володіння ​собою, втрачає свій всесвіт та страждає від суперечності між ​недосконалим тілом і досконалою душею, від втрати влади над собою. Тому для розвитку слід керуватися логікою ​добра, але для боротьби зі злом ​розуміти логіку зла і спілкуватися зі всесвітом його мовою, шукаючи порозуміння та згоди із кожним одушевленим проявом буттяЛюдині-людству ​не варто засмічувати ​хулою безперервний діалог з собою як всесвітом, ​як досконалим початком Бога. Людські думки та ідеї мають об’єднувати буття, ​а не мотивувати безглузду агресію проти себе у жадібності та безглузду агресію ​проти інших у гординіЯ є ми і ми є я. Людство є однією ​людиноюдушевною спільнотою вільнодумців та віруючих. Кожному є місце під сонцем. Світло істини ​в кожній особі. Всесвіт, реальність ​якого викликає скарги – підлягає ​удосконаленню. Кожну скаргу слід розглянути. Кожне добре бажання слід ​здійснити, від кожного поганого бажання слід відмовитися. Добре те, що утверджує найвищу цінність людини. Погане ​все, що принижує людину. Всеосяжна людина, безмежна у просторі та часі, є одушевленим всесвітом. Єдність внутрішнього та зовнішнього ​світу людини, сполука ​рівних особистості ​та спільності є універсальним всесвітом, ​який належить людині. У священному писанні читаємо ​таку ​притчу: коли всесвіт спав у колисці вічності, Бог торкнувся його, і всесвіт заговорив. Це означаєщо місія людини пробуджувати всесвіт добрим словом ​та добрим ділом, щоб всесвіт став досконалим, як втілення ​слова Божого. Всесвіт, все нескінченне суще ​належить людям. Совість та натхнення ​допоможе ​кожній людині створити ​навколо ​себе власний щасливий всесвіт. Творенням добра людина розвиває всесвіт, починаючи з себе.+Щиро сповідую душевну релігію. ​Декларую суверенітет особистості, що включає мою ​самоцінність, душевність, моральністьсвободувласність, солідарність ​та мудрість. Я нічим не обмежуюсь у творенні та здійсненні доброї волі, життєвої автономії вільної людини і суверенної ​особистості. Душа людська прагне свободи: самостійності, незалежностівідсутності або подолання обмежень. Свобода є безмежністюдосконалим початком віри. 2017 рік буде ​роком свободи. Молитвами людськими здійснюється пророцтво слова ​Божого ​в священному оповіданні про перемогу. ​Якось на світанку зійшлися сила-силенна рабів та вільна людина. Рабів об'єднали пристрасті. Людина об’єдналася з Богом ​– джерелом свободи, натхненням вільних душРаби оголосили бій свободі. ​Було багато смертей, була біль та руйнування. Однак жодна зброя не допомагала подолати вільну ​душу. Раби не розуміли, з якою силою б'ються. Тоді деякі раби вирішили, що Бога ​нема, ​а інші – що Бог їхній. І всі ​вони проголосили перемогу над свободоюВільна ​людина посміхнулася. Раби посміхнулися за компанію. А хто посміхається, перестає ​бути ​рабом. Ранкові сонячні промені освятили чудо пробудження нових людських душБог ​є людський ідеал, безмежна людинамоє продовження через ​душу до нескінченності. Свобода ​і відповідальність ідеалізують ​дійсне, традиція та альтернатива здійснюють ідеальне, закон і реформи ідеалізують ідеальне. Моє буття ​удосконалює спілкування ​з Богоменергія чесної душі та свобода закону Божоговіри в себевірності собі, володіння собою, ​мої святині ​гармонії, життя, перемоги, любові, долі, ​благословення ​та одкровеннямоя душевна сила у відкритості розумусовісті та солідарності, моє право, знання ​і диво, що узгоджує бажане з дійсним та удосконалює буття. Метою душевної спільноти є досконалість. Душевна спільнота є виявом Божественного одкровення ​і являє ​досконалу свободу завдяки добрій ​волі Бога.
  
 ===== Цілі та орієнтири Року Свободи ===== ===== Цілі та орієнтири Року Свободи =====
  
-Утверджуючи найвищу цінність людини і цим реалізуючи волю Бога, у 2017 Році Свободи ​Українська ​Душевна ​спільнота пропонує віруючим керуватися такими цілями та орієнтирами: ​ +Утверджуючи найвищу цінність людини і цим реалізуючи волю Бога, у 2017 Році Свободи Душевна ​Спільнота ​Всесвіту ​пропонує віруючим керуватися такими цілями та орієнтирами: ​починати з себе, продовжуватися в усьому, досягати досконалості.
- +
- +
-одушевлення всесвіту; оволодіння всесвітом; всесвітнє одкровення.+
  
 ==== 1. Починати з себе. ==== ==== 1. Починати з себе. ====
  
-Я починаю всесвіт з власної душі. Я творю цінність та чисельність душі у душевних спільнотах. Я єднаюся з Богом ​як всеосяжною душею, ідеальною людиною.+Одушевлювати буття собою. Спілкуватися з Богом. Любити і розуміти ​свободу. Творенням ​добра розвивати всесвіт,​ починаючи з себе.
  
 ==== 2. Продовжуватися в усьому. ==== ==== 2. Продовжуватися в усьому. ====
  
-Я творю всесвіт своєю доброю волеюЯ удосконалюю всесвіт всупереч ​всім гріхамЯ володію всесвітом у згоді з кожною душею ​та Богом як єдністю всіх ​людських душ+Поважати свободу ​всього ​сущого. Жити по-доброму, бачити душу в усіх людях і природі, ​в усіх тваринах,​ рослинах, машинах,​ предметах,​ стихіях,​ явищах,​ подіях та інших феноменахЗ любов'​ю ​удосконалювати життя, з душею удосконалювати любов, з Богом удосконалювати душу. Не творити ​собі ворога. У самовдосконаленні все ​одушевлювати, ​всіх людей і всі спільноти, весь час ​і простір вважати своєю душеюоднією людиною, з усього починатися,​ в усьому продовжуватися
  
 ==== 3. Досягати досконалості. ==== ==== 3. Досягати досконалості. ====
  
-Я спілкуюся ​з людяним всесвітом без межЯ представляю людство Бога ​в кожному місці всесвіту. Я продовжую вічну людяність всесвіту.+Розуміти ​сенс життя. Розрізняти добро і злоНе боятися бути собою. Звертатися до Бога кожною думкою ​і вчинком,​ знаходити ​відповідь Бога у кожному висновку ​і наслідку, доброю волею і силою ​віри досягати досконалості.
year-of-freedom-2017-ua.1482767513.txt.gz · Last modified: 2016/12/26 17:51 by faithkeeper